• Bloglovin’

    Follow

Kroppsmätning InBody 270

Att mäta är att veta!

Många av oss har en ”vanlig” våg hemma men den vågen berättar inte hela verkligheten, dvs den visar inte hur din kropp ser ut inombords och det är avgörande för din hälsa. Hur mycket muskelmassa har du? Hur stor är din andel fett? Och var sitter din fettmassa? Detta är viktig information för din hälsas skull, som en vanlig våg inte ger någon information om.

Det vicerala fettet

Med Inbody 270 får du svart på vitt vad din kropp är byggd av och hur din kroppskomposition är. Det fett som lägger sig vid buken, runt dina inre organ är det fett som innebär en större negativ hälsorisk. Denna fettansamling kan vi minska inte bara genom bra kost och träning, den påverkas även positivt av minskad stress. Du kan med några justeringar i din livsstil göra stora förändringar för din hälsa.

BMI 

Ett mått vi ofta får höra om är BMI Body Mass Index. Det är ett mått som trots allt inte är särskilt intressant och dessutom ofta är missvisande. Det måttet säger nämligen inget om hur din kroppskomposition verkligen är. Därför kan en person med mycket muskler få ett BMI som visar på övervikt eller t.o.m. fetma.

För vem & när?

Att göra en kroppsmätning kan för många vara en stark motivationsfaktor. Den kan vara avgörande när du vill göra en livsstilsförändring eller annan form av träningssatsning. Du får snabb feedback och ett kvitto på hur kroppen är komponerad. Och hur hälsosam du är, egentligen! Det är ett mycket bra komplement inför och under en kostomläggning och/eller ett träningsprogram.

Mätning & Hälsosamtal

Vi har olika behov! Vi är alla unika. Därför erbjuder jag både mätning med vägledning och rådgivning runt kost, träning och återhämtning. Det ger dig förutsättningar att lyckas och vi kan lägga en bra plan för din framgång.

Klippkort 

Du är igång och vill ha koll på dig själv och din utveckling, men behöver inte guding var gång. Då passar det fint att köpa ett klippkort på 6 eller 12 mätningar. InBodyn memorerar dina uppgifter och du kan följa din framgångskurva.

Egen PT 

Om du har anlitat en PT eller om du tränar i någon klubb med tränare som följer dina framgångar. Du får vid mätningen ett protokoll som du kan ta med till honom eller henne.

Inbody, kroppsscanning, fettprocent, muskelmassa

Inbody ger dig en mycket tillförlitlig mätning av din kropp

Kommentarer är stängda