• Bloglovin’

    Follow

Jag ger dig resultat!

Jag ger dig inte coachning eller träning, jag ger dig resultat. 

När vi jobbar tillsammans använder jag olika verktyg. Det är exempelvis handledning, kostrådgivning, coachning, frågeställningar, träning mm. Allt det är verktyg för att nå det resultat du önskar. Så blanda inte ihop det. Vi tar oss fram på det sätt som gagnar det resultat du vill ha.

”Du får det du önskar om du gör som jag säger”

Lite skoj, mycket allvar…. Vad innebär det? Jo du behöver vara beredd att göra en förändring för att nå nya resultat. Samma handlingar ger nämligen samma resultat.

Så frågan är om du/ni är beredda att göra jobbet? Jag kommer utmana, stötta och lära dig nya sätt att hantera din situation oavsett det rör sig om arbetsliv eller privatliv. 

Det du behöver kolla av innan vi startar är din vilja att nå resultatet, kontra din villighet att göra ”jobbet”.

Vad kan det ge dig som företagsledning att anlita mig?

Du stärker ditt team.

Boosta dina medarbetare med engagemang och eget ansvar för självledarskap, sina uppgifter och sin hälsa. Jag ger ditt team  långt mer en minskad sjukfrånvaro. Jag arbetar för att skapa ökad frisknärvaro och ökad lönsamhet.

I varierade upplägg arbetar jag med din personalgrupp. Individ, grupp eller ledningsnivå.

Önskar ni inspiration som en start eller är ni redo att skapa hållbarhet?

Tillsammans lägger vi upp insatserna, jag lyssnar in och ger er förslag på upplägg.

Vad kan det innebära om du som privatperson kontaktar mig? 

Jag arbetar med dig. Vi tar fram SMARTA och tydliga målformuleringar. Mål som du jobbar för att nå och du kommer få precis det du önskar. Vi skapar förändring med stöd av mina verktyg och din aktivitet.

 

 

 

 

 

Kommentarer är stängda