• Bloglovin’

    Follow

Utveckling för dig eller din grupp

Förändring går inte att undvika. Men  personlig utveckling är alltid ett val!

Utveckling är en ständig process. Är du redo att ta dig och ditt arbete vidare till nästa nivå? För att vara i framkant som ledare i ditt eget liv och/eller i ditt företag, behöver du utmanas återkommande. Du behöver då och då se över dina tankar om möjligheter och du behöver se över din attityd och engagemang, för att veta att du är i sammanhang som skapar tillväxt för dig eller i ditt uppdrag?

Är du en chef eller ledare? 

Hur jobbar du med dig själv för att vara ledaren som naturligt får med dig gruppen? Hur arbetar du med dina förmågor för att ge andra förutsättningar att lyckas?

Med mig som coach jobbar vi med dig och din utveckling så att du med framgång leder andra. Du får effektfulla redskap att använda.

Hälsa är mitt paraply

En föreläsning eller workshop skapar energi, ny kunskap alternativt utmanar det era tankar. Min inriktning är hälsa med ett helhetsperspektiv. Hälsa är rörelse, kost, återhämtning och socialt sammanhang. Med den utgångspunkten bygger jag mina föreläsningar. Vi ser nyttan för er och ser till att det händer.

Teamutveckling jag guidar er för att utveckla hållbara strategier som skapar energi och liv i din arbetsgrupp. Människor som blir sedda och hörda är mer engagerade.

Första steget

Inför ett uppdrag behöver vi ses. Vi träffas för ett ”noll-möte” där vi går igenom era behov.

Gå via kontakt lämna namn, telefonnummer, mail och tider du önskar att jag hör av mig till dig.

Tidsram för uppdrag

Efter överenskommelse.

Plats

Där våra fötter är! Ibland är det smart att välja en oväntad plats för dig eller dina medarbetare, ibland är igenkänning som ger trygghet att föredra.

Tillsammans är starkare TEAM

                                                                                                                                                            

aktuellt

Kommentarer är stängda