• Bloglovin’

    Follow

COACHING

coaching

ta steget, hoppa, lev!

Coaching, ditt bollplank & din mentor.

När det är dags att frigöra din potential och bli medveten om din passion.

När det är dags att sticka ut och bli mer än du ens trodde att du kunde vara!

När det dags att vara tydlig och ta plats. Vilken plats? – Den plats du önskar. Tydligt och med ansvar. Och där du följer din magkänsla. Där du skapar ditt självledarskap.

Är du redo att ”växa eller dö”? Sanningen är att allt som inte utvecklas är under avveckling. Var är du? Vad väljer du?

Det finns olika tekniker som passar vid olika tillfällen. För mig är det självklart att arbeta varierat för att möta så personligt som möjligt. Du är unik och därför är mitt bemötande unikt. I coachningen finner du svaren själv, jag ställer frågor och utmanar dina tankar.  I ett annat läge är jag ditt bollplank. Vi tar tillsammans fram och bearbetar möjliga alternativ, men det slutgiltiga valet som är bäst för dig, det tar du alltid själv. Som mentor kan jag svara på frågor utifrån min erfarenhet och mina tankar om ämnet. De är inte några rätta svar men kan ge dig en annan bild än den du har själv som i sin tur kan vidga dina vyer.

Framåt

Jag arbetar inte med terapi. Vi kommer inte titta djupt i din barndom och vi kommer inte analysera dig som människa. Men vi kan finna dina drag, vanor och ovanor. Vi kommer hitta dina styrande värderingar samt jobba med de rädslor som eventuellt begränsar dig. Vi fokuserar främst på det du är bra på, förstärker och utvecklar det som fungerar. Lösningsfokus anser jag vara ett vinnande koncept. Oavsett vilket ämne vi jobbar med, handlar det alltid om dig, här och nu och hur vi skapar din utveckling för hållbar önskad förändring. Din agenda är min.

Med redskap som kraftfulla frågor, utmaningar, kvitton och insiktsövningar tar du stegen framåt. Här får vi saker att hända.

Det är inte alltid lätt, men jag lovar att det är värt det.

Håkan Dahlström Foto

För alla? – Nej, endast för dig som vill

Coachning, bollplank och mentorskap det är för dig som är redo att göra jobbet. Ditt engagemang kan vi inte tvinga fram. Vilja och villighet behöver alltså lira med varandra. Och därför arbetar jag bara med dig som vill. Frihet innebär ansvar. Och ditt ansvar kommer ge dig resultat.

När och för vem?

Privat eller i din yrkesroll. Individuellt, par eller i grupp. Jag kan bidra till förändring, drömhälsa eller stärka ditt ledarskap. Någon enstaka träff eller över tid. Frågorna och behoven är, liksom du, unika. Därför har jag unika upplägg.

Jag följer ingen mall. Men håller mig till etiska riktlinjer. Din integritet är viktig för mig.

Förutsättningar du behöver för att nå  resultat:  

Vilja, ansvar & engagemang.

Att växa och förändra kan vara smärtsamt.

Men aldrig så smärtsamt som att stanna kvar där du inte vill vara.

Kommentarer är stängda